TEKNIK RAHSIA-Withdraw consistent setiap bulan tanpa perlu analisa chart macam big trader

Warning!

Teknik ini boleh digunakan oleh semua orang tanpa perlu buang masa belajar TRADING Dalam masa 1 minit anda dah dapat tahu data pending order dari bank-bank besar di dunia

Pilihan professional trader seluruh dunia

Golongan-golongan yang menggunakan Multi Bank Entry (MBE)

Koperat Professional

Newbie Trader

Pro Trader

Trade secara fleksible

Jangan biarkan diri anda terus MC walaupun dah trade bertahun-tahun

Korang pernah tak belajar teknik macam-macam tapi still trade kelaut?

Berdasarkan kajian, 9/10 trader yang trade akan kehilangan wang deposit mereka kurang dari 24 jam

Malah 5/10 trader yang hilang deposit akan berputus asa dalam Forex

Anda ada 3 masalah di bawah?

Entry selalu kena SL

Trade ikut emosi

Nak trade tapi tak pandai nak analisa market

Multi Bank Entry (MBE) merupakan satu-satu nya channel di Malaysia yang menawarkan teknik yang digunakan trader bank di dunia

multi bank entry

Tengok kat mana big traders dunia place order. Tapi ni bukan sebarang trader, ini semua trader-trader bank and big player. MBE kumpulkan data tu dan jadikan satu tool khas untuk korang entry ikut order big-big player ni semua

Trading tool pilihan traders big player

Data real terus dari Liquidity Provider (LP)

Data dari Liquidity Provider bernilai $25,000 setahun, dikumpulkan menjadi setup tanpa perlu analisa chart

Data up to date di setiap 1 jam

Data order dari big trader akan di update setiap 1 jam. Teknik MBE akan akan labelkan pending order di chart & trend semasa.

Sesuai untuk intraday dan scalper trader

Sangat sesuai digunakan untuk semua jenis trader tak kira korang intraday atau scalper. Kalau tak tau nak trade boleh guna? Takda masalah, tapi make sure korang masuk class percuma MBE dulu!

Teknik MBE dibuat untuk trade secara fleksible di mana mana saja. Boleh dipakai melalui phone,ipad/tablet dan juga PC

Teknik MBE dibuat bersumber kan dari data-data Liquidity Provider (LP) untuk memudahkan trader dapatkan position entry mengikut order Big Player

Boleh guna di phone, tablet and PC

At least 8 high quality setup scalping per day

Tak perlu bayar/beli untuk guna

Free education webinar

Kenapa big traders pilih teknik MBE?

Trading tool pilihan Bank traders di DUNIA

"DATA YANG LEGIT DARIPADA ORDER BIG-BIG PLAYER"

Dulu pakai SNR macam haram, price tak respect pon. Bila guna MBE ni, saya tahu price akan collect order big player. Memang entry saja, terus profit!

- Khairul Muhaimin, Skudai

"SETUP KELUAR SEBELUM PRICE ACTION"

Dah nampak setup, saya letak terus pending order. Tak perlu nak gelabah entry bila price masuk zone. Setup all clear 😍😍

-Siti Balqis, Pengkalan Hulu

"PRICE MASUK ZONE TERUS PROFIT"

Laju je price collect pending order dalam zone, tahu-tahu dah hit TP.

-Erwinda Zamri, Hulu Langat

"SCALPING PROFIT, SWING PON PROFIT"

Memang padu habis. i dah pakai dekat semua timeframe, barang jadi 👍🏼

-Ammar Naqib, Raub

Phone

Tablet

PC

Trading lebih flexible di mana-mana sahaja

Pilihan trader bank di seluruh dunia

Peluang anda untuk join secara percuma tamat dalam masa

  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds

ISI FORM UNTUK JOIN TELEGRAM MBE by EIZLAN YUSOF


Trading tool pilihan traders big player